arrow-up
Roulette77

Free

online

Support UkraineSupport Ukraine

Oversikt og test av beste rulett strategier

Antallet mennesker som søker etter roulettestrategier på nettet i Norge alene har nådd 10 000, ifølge de nyeste trenddataene fra Google. Dette betyr at folk effektivt prøver å finne profesjonelle metoder for å slå spillet og sikre at de har overtaket. Ja, det finnes faktisk en stor mengde informasjon om roulettestrategier på internett. Men grunnen til dette er at internettressurser i utgangspunktet omskriver informasjon fra hverandre og trekker falske og ubegrunnede konklusjoner, som kan føre spilleren på villspor. Men er det en spesiell strategi som kan hjelpe deg med å vinne alt?

Svaret er mer komplisert. Hos Roulette77 vet vi hva vi kan forvente når vi velger en roulettestrategi og hvorfor ett mønster faktisk kan være mye mer effektivt enn et annet. Vårt team har spilt og testet noen av de mest populære variantene grundig for å gi deg det overtaket du vil ønske å ha i spillet ditt og sørge for at du virkelig er på toppen av spillesesjonene dine.

Vi analyserer populære roulettestrategier grundig for å sikre at forståelsen din av de forskjellige strategiene er solid og effektiv, og veileder deg til den neste vinnende kombinasjonen.

Oversikt og test av beste rulett strategier

Spill smart med strategiene våre. Gjør kunnskap til gevinster!

Arlekin
5/5
Aksepterer NO-spillere
Bonus 100% opptil 40000 NOK
Omsetningskrav x40
Roulette spill 30+
Live dealer true
Betalinger
 • mastercard
 • visa
 • instadebit
 • neosurf
 • maestro
 • bitcoin
 • astropay
 • idebit

Testing av Roulettesystemer

Den beste måten å vite om et roulettesystem faktisk fungerer, er å teste det grundig. Vi har vært glade for å teste dusinvis av levedyktige strategier som er ansett som matematisk lydige og effektive måter å spille på. Mens du bare kan lære en strategi og holde fast ved den, vil tilgang til flere mønstre tillate deg å rotere dem og kaste kasinoene av lukten.

Men før du gjør det, må du sørge for at du faktisk spiller med en strategi som du kan stole på på lang sikt. Det er her vi kommer inn. Vi sikrer at alle strategier produserer statistisk relevante resultater som hjelper deg å være på ditt beste spill og oppnå de beste synergiene og effektivitetene.

Det er derfor vi har testet hver strategi. For å prøve noen strategier, brukte vi et demospill. For andre - en tilfeldig tallgenerator med en simulering av programmerte trekk som nøyaktig gjentar roulettematematisk modell. Siden ett spill ikke vil være nok for presisjonen av resultatene, har vi gjort tusenvis av spinn på rouletthjulet for å gi pålitelig informasjon om hver strategi eller system.

Det er verdt å forklare forskjellen mellom systemet og strategien for å spille roulette. Et spillsystem er et bestemt mønster av spillatferd som fungerer i bestemte forhold. Samtidig er en strategi en mer kompleks og langsiktig løsning som lar deg gjøre justeringer i et langsiktig spillscenario. En strategi kan inneholde systemer. La oss nå se på noen av de tilgjengelige strategiene og systemene.

 • Martingale Strategi
  Roulette77 Strategy 1

  Martingale

  Martingale er den enkleste strategien du noen gang vil oppleve. Essensielt sett ønsker du i denne strategien å doble innsatsen etter et tap slik at du kan gjenvinne det. Når du har gjort det, går du tilbake til en grunnleggende innsatsenhet og fortsetter å satse med den grunnleggende enheten til du taper – deretter dobbler du.

  Test og analyse
 • Paroli Strategi
  Roulette77 Strategy 2

  Reverse Martingale

  Reverse er det motsatte av klassisk Martingale. Her dobler du etter hver seier. Du dobler til du opplever et tap. Når du taper, går du tilbake til den grunnleggende enheten og fortsetter å satse med den grunnleggende enheten til du vinner – deretter dobbler du. Det er så enkelt som det.

  Test og analyse
 • Grand Martingale Strategi
  Roulette77 Strategy 3

  Grand Martingale

  I denne metoden vil du satse det samme beløpet til du taper. Når du taper, dobler du innsatsen din og legger til en enhet på toppen av det. På denne måten søker du å gjenvinne innsatsen du har tapt, men også score litt fortjeneste på veien. Det er en annen versjon av Martingale-systemet.

  Test og analyse
 • D'alembert Strategi
  Roulette77 Strategy 4

  D'alembert

  D’alembert er en annen flytende roulette-taktikk brukt av profesjonelle spillere. Her legger du til en enhet etter et tap, og du reduserer innsatsstørrelsen med en enhet etter at du har klart å vinne et spill. Du fortsetter å gjøre dette så lenge du ønsker å fortsette å spille.

  Test og analyse
 • Labouchere Strategi
  Roulette77 Strategy 5

  Labouchere

  Labouchere forteller deg å ta en sum du ønsker å tape og bryte den ned i flere små innsatser. Hvis du vinner en innsats fra sekvensen, tar du bort de ytre tallene. Hvis du taper innsatsen, legger du til den tapte innsatsen til høyre i sekvensen og fortsetter å spille.

  Test og analyse
 • Fibonacci Strategi
  Roulette77 Strategy 6

  Fibonacci

  Fibonacci er et system som er bundet til en sekvens av universelle tall. Alt du gjør er å bevege deg opp eller ned på tallene i dette systemet og justere innsatsene dine i henhold til om du vinner eller taper. Det neste tallet i sekvensen er summen av de to foregående tallene.

  Test og analyse
 • Romanowsky Strategi
  Roulette77 Strategy 7

  Romanowsky

  Romanowsky vil bryte de vanlige spillemønstrene og få deg til å satse på to dusin og to hjørneinnsatser. Dette gir deg en sannsynlighet på rundt 86,5 % for å vinne og en sannsynlighet på 13,5 % for å tape. Det anses å være et relativt pålitelig system som kan hjelpe deg med å tilpasse deg og forfølge bedre strategier.

  Test og analyse
 • System 666 Strategi
  Roulette77 Strategy 8

  666 System

  666 Systemet regnes som en aggressiv strategi, men en som er relativt trygg og gir deg en god statistisk sannsynlighet for å vinne. I denne strategien vil du satse på alle tallene bortsett fra fire. En utbetaling på 35:1 på en rett innsats er mer enn nok til å hjelpe deg med å ta igjen et tap med dette systemet, og det fungerer definitivt.

  Test og analyse
 • System 36 Strategi
  Roulette77 Strategy 9

  36 Strategi

  Denne strategien dreier seg om ideen om at tallet 36 har en god sjanse for å vinne. Derfor kan du plassere enhver innsatstype som involverer høy/lav, partall/oddetall eller rød/svart for å sikre at du i tillegg til 36 også dekker andre innsatser.

  Test og analyse
 • Oscar Grind Strategi
  Roulette77 Strategy 10

  Oscar Grind

  I denne strategien begynner du med å satse en enhet. Du vil øke med en enhet for hver gevinst du får. Hvis du taper, vil du tilbakestille til en enhet, men legge til en enhet til den, slik at du nå spiller med to enheter som din grunnleggende enhet.

  Test og analyse
 • Fisher Strategi
  Roulette77 Strategy 1

  Fisher Strategy

  Fisher-strategien ber deg rett og slett om å plassere fire spill og se hvor mange seire og tap du får. Hvis du taper alle fire, bruker du beløpet på de tre første spillene til å plassere et annet spill - du satser bare på partall/oddetall.

  Test og analyse
 • Contra Bet Strategi
  Roulette77 Strategy 2

  Contra Bet

  Contra Bet er også kjent som Contra D'Alembert, og strategien ber deg satse på spill med like store sjanser, det vil si spill som betaler 1:1. Hver gang du vinner, legger du til en enhet til beløpet på neste spinn. For hvert tap vil du trekke en enhet, men aldri gå under en enhet som din baseinnsats.

  Test og analyse
 • System 4567 Strategi
  Roulette77 Strategy 3

  4567 Strategy

  4567 blir hyllet som en av de mest effektive der ute. Spillere har en 63% sjanse for å vinne, og det de trenger å gjøre er å plassere spill og doble dem ved hjelp av 4567-sekvensene etter et tap.

  Test og analyse
 • System $150 Strategi
  Roulette77 Strategy 4

  €150 System

  Dette er ment for folk med løsere lommebøker. Du satser €50 på dusin eller kolonner. Deretter satser du på den andre dusinen eller kolonnene. Deretter satser du €5 på noen av de gjenværende 12 tallene. Det er det.

  Test og analyse
 • 24+8 Strategi
  Roulette77 Strategy 5

  24 + 8 System

  I denne strategien sies det at du har en 90% sjanse for å vinne. Du plasserer innsatser på den første og tredje dusin innsatsene. Deretter plasserer du 10 én-enhet innsatser på hvilke som helst ti tall som er igjen i den andre dusin kolonnen. Dette er alt. Du spinner hjulet og håper på et godt resultat.

  Test og analyse
 • System 64% Strategi
  Roulette77 Strategy 6

  64% Strategi

  Systemet betyr rett og slett at du har en 64% sjanse til å vinne, og det anses generelt som en god strategi. Her satser du på europeisk rulett (enkel null) og velger en av de tre dusin-innsatsene som er tilgjengelige. Dette gir deg en 64% sjanse for suksess.

  Test og analyse
 • System hollandsk Strategi
  Roulette77 Strategy 7

  Hollandish System

  Dette er en negativ progressiv strategi, så det betyr at, akkurat som i Martingale, vil innsatsene dine øke hvis du ender opp med å tape. Hvis du vinner, vil innsatsene bare gå tilbake til den grunnleggende enheten du har valgt i begynnelsen av spillet.

  Test og analyse
 • Tier et Tout Strategi
  Roulette77 Strategy 8

  Tier et Tout System

  Tier et Tout er et spennende system for å håndtere pengene dine heller enn en faktisk spillplan - du kan bruke en annen strategi for å anvende den. I utgangspunktet tar du en innsatsbeløp og satser først 1/3 av det. Deretter satser du 2/3 av det hvis du taper. Hvis du vinner, øker du innsatsbeløpet.

  Test og analyse
 • Masse Egale Strategi
  Roulette77 Strategy 9

  Masse Egale System

  Denne strategien er kanskje en av de enkleste du noensinne vil bruke. Ideen her er å aldri endre innsatsene dine på noen måte - dette betyr at din grunnleggende innsats vil gjenta seg selv endeløst til du bestemmer deg for å trekke deg fra spillet eller gå til et annet bord.

  Test og analyse
 • Shotwell Strategi
  Roulette77 Strategy 10

  Shotwell-strategien

  Dette er en veldig ny strategi som har vært rundt siden 1970-tallet. I den vil spillerne ha to sett med innsatser til disposisjon - sekslinjen og fire rette tall. Så du vil dekke totalt 10 tall. Dette er en risikabel strategi, men en som er matematisk rettferdiggjort.

  Test og analyse
Strategityper

Advarsel til spillere

Selv om en strategi kan føles raskt styrkende, er det viktig å huske at ingen plan eller taktikk vil gi deg en 100% sjanse til å vinne. Husranden er der av en grunn, og i det lange løp vil casinoet alltid vinne - eller så sies det i hvert fall. Men å få ni tap på en rulett kan faktisk være veldig vanskelig og ha lange odds. Disse strategiene er imidlertid fortsatt utmerket veiledning for hvordan du bør nærme deg rulett-hobbyen og hva du kan forvente. Husk at ved å bruke en strategi, er du statistisk sett mye mer sannsynlig å vinne på kort til mellomlang sikt. Men for dette er det verdt å forstå hvilket mål du setter deg selv, forstå dine opprinnelige bankrolldata, for eksempel. Og avhengig av dette, velg den mest balanserte metoden som med en viss sannsynlighet kan bringe deg nærmere målet.

Dr. Edward O. Thorp

Dr. Edward O. Thorp, Amerikansk matematikkprofessor, oppfinner, gambler, forfatter av bøkene "The Mathematics of Gambling", "Beat the Dealer", etc. som faktisk bygde en prediksjonsmaskin for rulett nevnte en gang at:

Du kunne ikke slå noen av de store gamblingspillene, for hvis du kunne slå dem ville de ha endret reglene eller de ville ha gått ut av virksomheten

Del strategien din og send til vår anmeldelse

Fortell oss om din unike metode som vi ikke har dekket. Vi vil teste strategien din og vurdere den

Strategier etter type innsats

Vi forstår at spillere kan ha spesifikke preferanser, og det er derfor vi ønsker å være alltid til hjelp og bistå deg. Derfor har vi satt opp en liste over metoder som vil fungere i forhold til spesifikke innsatser. Du kan derfor raskt navigere til de alternativene som passer best til spillestilen din.

Hva du bør vurdere når du velger en strategi

Selv om valg av en rulettstrategi ofte er en personlig ting, kan det være praktiske og objektive faktorer å vurdere før du går videre med en strategi. Derfor ønsket vi å presentere deg med flere ting å vurdere når du velger din foretrukne gamblingstrategi.

 • Forventet verdi og volatilitet

  Det er viktig å ha en klar ide om at forventet verdi i et kasino alltid er negativ, noe som betyr at jo lenger du spiller, jo mer sannsynlig er det at du taper. Derfor er det viktig å vurdere disse faktorene når du velger en strategi for spillet. Noen strategier er enklere enn andre, og du må ta hensyn til sjansene dine for å miste et veddemål. Noen strategier gir deg 63% eller mer sjanse for å vinne, eller så hevder de, men å holde seg til Martingale er ofte et alternativ som mange nye spillere først vurderer.

 • Bord- og innsatsgrenser

  Husk at Martingale avhenger av at du doble ned etter et tap? Vel, du vil spille ved bord med høyere innsatsgrenser hvis du vil bruke denne strategien til det maksimale og mest optimale variasjonen. Dette skyldes at du risikerer å havne i trøbbel hvis du treffer innsatsgrensen for tidlig. Vel, det er derfor du også vil sørge for at når du bruker en progressiv strategi, velger du alltid et spillbord der grensene vil tillate deg å få mest mulig ut av opplevelsen.

 • Hvor mye penger du har

  For å velge en spillteknikk må du også ta hensyn til hvor mye penger du har. Er bankrollen din litt større og derfor i stand til å tåle litt mer risiko, eller trenger du en avansert strategi som tilbyr mer lønnsomme utfall hvis du bare gjør de riktige spillene? Bankroll er en god faktor å ta med i betraktningen - spesielt i progressive strategier. Du må sørge for at du har nok startkapital for å få en strategi til å fungere, enkelt og greit.

 • Hvor mye tid du har

  Tid kan være ganske viktig for å få en strategi til å fungere i et rulettspill. Noen strategier vil kreve at du stoler på en flat progresjon av spill og forventer å vinne fra disse. Dette vil imidlertid naturligvis ta mer tid. Når du velger en strategi, må du ta hensyn til hvor mye tid du vil spille eller har til rådighet. I tillegg er det verdt å vurdere at hvis du vil spille live rulett med strategier, må du forstå at tiden for å satse her ikke er mye, vanligvis opptil 20 sekunder, så du har ikke tid til å lage komplekse kombinasjoner av spill.

 • Hva slags spill spiller du

  Noen teknikker vil fungere bedre med bestemte versjoner av spillet. Så for å si det slik, har du størst sjans for suksess hvis du velger en løsning som for eksempel europeisk rulett. Amerikansk rulett har to nuller, og mange spillere er enige i at dette kan kaste en real skiftenøkkel i verkene når du prøver å sikre en seier eller få en strategi til å fungere. Derfor bør du alltid være forberedt og klar over hva du kan forvente ved å velge den ene versjonen over den andre.

! Viktige fakta og råd

På lang sikt vil oddsen alltid være mot deg

På grunn av casinoets husfordel, er det ingen måte å riste av seg den langsiktige fordelen som casinoet har over deg, og det er bare en faktum i livet. Uansett hvor liten husfordelen er, vil den jobbe mot deg, så det er viktig å være konservativ og ikke ta unødvendige risikoer. Som nevnt tidligere, er forventningsverdien i casinoet alltid negativ, noe som betyr at jo lenger du er i spillet, jo større er sjansene for å tape.

Ikke betal for "spesielle" strategier

Betal aldri for strategier som lover deg roulette-verdenen. All informasjon du trenger å vite om roulette er allerede tilgjengelig der ute, og det vil definitivt gjøre det mulig for deg å vinne eller tape standardbeløp. Ikke stol på noen som forteller deg at det er en hemmelig formel for suksess - det er det ikke.

Roulettestrategier på Google #1 side virker ikke alltid

Selv om du kanskje har lyst til å klikke på de første resultatene på Google, anbefaler vi at du prøver å holde deg til de best undersøkte og begrunnede kildene. Hvis du synes noe mangler på Google's #1 side, så er det det, og du bør se etter en bedre forklart kilde!

Strategitesten krever minst 1000 spinn for å rettferdiggjøres

Det er ganske sant. Den eneste måten å teste om en strategi fungerer er å ha flere spinn, det kan være 1000 eller mer. Alt avhenger av strategien selv. Hvorfor? Fordi det er en feilmargin i mindre utvalg. Alle casinospill som bruker en tilfeldig tallgenerator, testes over 100 000 ganger for å bekrefte at tilbakebetalingen til spilleren er en X prosentandel. Det samme gjelder derfor for testing av strategier.

Strategi-relaterte hovedemner

Du vil helt sikkert ønske å vite mer om hvordan roulette-strategier fungerer, og dette er veldig forståelig. Derfor har vi satt sammen en liste over tilleggsressurser og materialer om roulette. Det er verdt å huske på at Roulette77 driver en omfattende guide over strategiressurser som er designet for alltid å heve spillet ditt og hjelpe deg med å finne ny informasjon om roulette. Vi oppdaterer databasen vår med de nyeste funnene om spillet som kan gi deg en virkelig fordel med å lykkes i neste rouletteøkt, enten du spiller live eller online.

Bøker om strategier

 • Beating The Wheel: The System That Has Won over Six Million Dollars from Las Vegas to Monte Carlo Russell T. Barnhart
  Beating The Wheel: The System That Has Won over Six Million Dollars from Las Vegas to Monte Carlo Russell T. Barnhart
  Lese
 • The mathematics of gambling Edward O.Thorp
  The mathematics of gambling Edward O.Thorp
  Lese
 • Gamble to Win: Roulette R. D. Ellison
  Gamble to Win: Roulette R. D. Ellison
  Lese
 • Money management for gamblers John Patrick
  Money management for gamblers John Patrick
  Lese

Konklusjon

Å spille roulette kan være både morsomt og belønnende. Hvis du har 100 euro tilgjengelig for å spille dette spillet, ikke bekymre deg, for dette er mer enn nok. Alt du trenger å gjøre for å få mest mulig ut av budsjettet ditt er å vite at det finnes en riktig strategi for deg. Mens det ikke finnes noen magisk formel, og oddsen sannsynligvis er imot deg på lang sikt, gjør strategier spillingen av roulette mye mer moro og enklere.

Husk å ta det med ro og alltid vurdere å ta ut pengene dine hvis du føler at du har samlet en sunn bankroll. Tross alt er ikke kasinoet en veldedig organisasjon, og derfor er det ingen 100% måte å vinne hele tiden. Strategier vil hjelpe deg å veilede deg til suksess, men du vil fortsatt trenge å utvise litt skjønn. Roulette77 gir deg de beste mulige strategiene som har vist seg å fungere og være en effektiv måte å spille dette tidløse klassiske spillet på! Vi har testet og konkludert med hver strategi, og vi har ingenting imot om du er uenig med dem. Uansett ønsker vi deg lykke til og oppfordrer deg til å holde hodet kaldt mens du spiller roulette.

FAQs

Hvordan vinne på roulette hver gang?

Det finnes ingen magisk formel som du kan bruke for å virkelig vinne på roulette - oddsen er mot deg, MEN (og det er et stort men), du kan spille og vinne på kort til mellomlang sikt. Du vil ikke vinne HVER gang, men du vil vinne ofte nok til å samle opp en liten respektabel fortjeneste, og noen ganger enda mer. Det er viktig å bruke smarte strategier og være tålmodig fordi dette er vanligvis det som kreves for å vinne på roulette over tid - tålmodighet. Hold deg til listen vår over strategier, og du vil se at suksess ikke er så vanskelig etter alt.

Fungerer Martingale-systemet?

Martingale-strategien fungerer vakkert i teorien. Imidlertid har hvert roulette-spill en maksimal innsatsgrense. Dette betyr at hvis du er uheldig og får ni tap etter hverandre, vil du ikke kunne doble innsatsen igjen og hente inn tapene. Dette er det største problemet med denne strategien - hva om du taper for mange ganger, og statistikken sier at det er mulig å gjøre det? Ikke glem det uttømte bankkontoen, dvs. det kan være et øyeblikk i spillet når du ikke har nok midler til å plassere neste innsats for å kompensere for tapene. Imidlertid er det fortsatt en utmerket strategi å prøve for å se om du kan forbedre spillet ditt basert på den.

Hva er husfordelen, og hvordan beregne den?

Husfordelen til et kasino bestemmes av antall 0-er til stede i spillet. For et europeisk roulettehjul er sannsynligheten for suksess 1:37. Deretter kan du bruke formelen 1x1/37 = 0,0270270 x 100 for å få 2,70270, som vil sette husfordelen på 2,70%. Husfordelen er effektivt kasinoets matematiske fordel for hver innsats du legger. Ser du, uten null, ville det ikke være noen husfordel i det hele tatt fordi du kan satse på partall/oddetall og få en 50% sjanse. Null endrer imidlertid denne dynamikken.

Er det noen ulovlige strategier?

Nei, alle strategier som er basert på sjansespill og matematisk sannsynlighet er faktisk helt lovlige. Et kasino kan fortsatt be deg om å forlate spillebordet hvis du bruker en strategi og holder deg til den, men det er ingenting ulovlig i at du forstår de matematiske sannsynlighetene og vil gi deg selv den beste sjansen til suksess. Den eneste gangen en strategi vil bli ansett som ulovlig, er hvis du faktisk ødelegger spillet ved å flytte sjetongene eller prøve å jukse dealeren.

Hva er mindre risikable strategier?

Generelt sett er Reverse Martingale og D'alembert de mindre risikable strategiene. De er enkle å forstå og komme i gang med, og dette er noe som spillere definitivt setter pris på. De vil ha en enkel og rett frem vei til seier, og alle disse strategiene passer faktisk til det formålet.